Δραστηριότητες στην Αργολίδα - Αξιοθέατα - Σπορ - Τι παίζει στο Ναύπλιο

Οι δραστηριότητες στην Αργολίδα είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν , προσπαθήσαμε όμως να δώσουμε μια ιδέα για τους μελλοντικούς μας αλλά και τους ήδη υπάρχοντες  επισκέπτες για μερικά από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν  στην περιοχή. Αν υπάρχει κάτι που νομίζετε ότι έχουμε παραλείψει, τότε παρακαλούμε να μας ρωτάτε αν είναι διαθέσιμο ή να μας στείλετε ένα μήνυμα, αν έχετε συμμετάσχει σε μια δραστηριότητα στον τομέα αυτό που νομίζετε ότι θα πρέπει να αναφέρουμε.

Τα θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα στις  περισσότερες παραλίες  όπως ιστιοφόρα, μηχανοκίνητα σκάφη με  μίσθωση, windsurfing, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, μπανάνα και kite surfing, με ή χωρίς χρέωση στις περισσότερες περιπτώσεις. Η πεζοπορία είναι μια άλλη δημοφιλής δραστηριότητα στο Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές. Είναι δυνατόν να λάβετε μέρος σε μία από τις ξεναγήσεις που προσφέρονται από τις τοπικές επιχειρήσεις και να μάθετε ταυτόχρονα κάποια πράγματα για την  ιστορία 

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε  και μέρη για να δείτε: Παραδοσιακά μαθήματα ελληνικής κουζίνας σε ένα από τα χωριά έξω από την πόλη, γευσιγνωσία κρασιού στο Ναύπλιο και στη Νεμέα σε ένα από τους παραγωγούς κρασιού, ούζου και λικέρ σε ένα τοπικό αποστακτήριο λίγο  έξω από την πόλη, kite surfing στην παραλιακή οδό  Νέας Κίου, αναρρίχηση στο Βιβάρι και την Αρβανιτιά. Επίσης  ένας περιορισμένος αριθμός ποδήλατων  είναι διαθέσιμα δωρεάν από το δήμο  Ναυπλίου για βόλτες γύρω από την πόλη. Μπορείτε ακόμη  να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε πλήρως την περιοχή. Μπορείτε επίσης   να χρησιμοποιήσετε το ανοιχτού τύπου   λεωφορείο, ή και το  μίνι τρένο για να εξερευνήσετε  τα μνημεία και την παλιά πόλη. Ενδιαφέρουσα θα σας φανεί και μια   επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας & Πελοποννήσου, κρουαζιέρες στα νησιά Ύδρα και Σπέτσες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ζωντανές παραστάσεις στο Θέατρο της Επιδαύρου (Ιούλιο και Αύγουστο), οργανωμένες εκδρομές κλπ. .. κλπ. .... κλπ.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε την ιστοσελίδα μας  με τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • κινηματογράφος
  • Θέατρο
  • Εκδηλώσεις
  • Πάρτυ